Sporthal

Afbeelding van een voetbalwedstrijd in de sporthal

In de sporthal houden lokale verenigingen, clubs en ROC de Maasvallei hun training, opleiding en spelen wedstrijden. Enkele hiervan zijn terug te vinden op de links pagina. Om naar de links pagina te gaan, klik hideronder.

Ga naar de links pagina

Evenementen

Afbeelding van een evenement in de sporthal

Als de Raaijhal nog niet gereserveerd is door een vereniging is het mogelijk om een evenement te houden in de Raaijhal. Enkele voorbeelden van mogelijke evenementen die gehouden kunnen worden in de sporthal zijn te bezichten op de evenementen pagina. Om naar de evenementen pagina te gaan, klik hieronden.

Ga naar de evenementen pagina

Attributen

Afbeelding van de attributen bij de sporthal

Tijdens het huren van de sporthal kunt u gebruik maken van de alle beschikbare attributen behalve de attributen die eigendom zijn van verenigingen. Een klein deel van onze attributen is te zien in de bovenstaande foto.

Verhuur

Zoals eerder vermeld is het mogelijk de sporthal te huren. Dit kan los of in combinatie met een arrangement. Enkele voorbeelden van arrangementen zijn terug te vinden op de arrangementen pagina. Om naar de arrangementen pagina te gaan, klik hieronder.

Ga naar de arrangementen pagina

Afbeelding van product dat te huur is

Naast het verhuren van de sporthal verhuurt de Raaijhal ook nog enkele andere artikelen en services. Een overzicht hier van is terug te vinden op de verhuur pagina. Om naar de verhuur pagina te gaan, klik hideronden.

Ga naar de verhuur pagina

Voor meer informatie, neem contact met ons op via het contactformulier dat hier te vinden is.