Raaijhal feesten


Afbeelding van de Raaijhal Feesten logo

De Raaijhal feesten vinden plaats op 18 en 19 maart 2016.

KOM NAAR HET GEZELLIGSTE FEEST IN DE REGIO!

 

Heb je zin om lekker te swingen en/of mee te zingen. Geniet je van gezelligheid, sfeer en nog veel meer! Houd je van 'n goed glas bier of 'n lekker glas wijn, dan mag dit evenement absoluut niet missen en moet je op 18 en 19 Maart 2016 bij de Raaijhalfeesten zijn!

Ontstaan Raaijhal feesten

Bij overname van het beheer in 2014 door Harold en Petra Goemans wist men direct welke mogelijkheden er in deze accommodatie zaten, jammer om deze hal niet vaker te benutten en te zorgen voor nog meer "reuring" in de Raaijhal en de regio daaromheen!

Na al enkele evenementen te hebben georganiseerd zoals met rommelmarkten, carnavals - , muziek activiteiten en het op orde brengen van de Raaijhal, werd de tijd rijp geacht om voor het grotere werk te gaan.

Zo ontstond het idee om samen de verhuurder van de Raaijhal "Stichting Beheer Raaijhal Overloon" een muziekspektakel te organiseren.
Na een jaar van voorbereiding is het dan bijna zover. 18 en 19 maart 2016 vindt de 1e editie van de Raaijhalfeesten plaats.

We denken dat we niets aan het toeval hebben overgelaten om van de Raaijhalfeesten een waar festijn te maken. De hal wordt geheel omgetoverd tot een waar feestpaleis. Kijk alvast maar eens naar de impressiefoto’s en animatiefilm hieronder.

Doelgroep

Vrijdag en zaterdagavond 18+19 maart 2016: 18+
Zaterdagmiddag 19 maart 2016:7 alle leeftijden

Aanbod

  • Een tweedaags muziekevenement "Raaijhalfeesten" op vrijdag18 en zaterdag 19 maart 2016.
  • Een prachtige hal die wordt omgetoverd van sporthal naar feestpaleis.
  • Een super goed programma m.m.v. coverbands, koren en DJ's die er een super gezellig feest van gaan maken voor jong en oud!

De prijzen van de tickets

Soort Voorverkoop Aan de kassa
Entree avond € 14,00 € 17,50
Entree matinee € 5,00 € 7,50
Combiticket avonden € 22,50 € 29,50
Combiticket avonden + matinee € 25,00 € 34,50
Er komt nog per ticket € 1,50 servicekosten en 3,5% administratiekosten bovenop!

Wat willen we bereiken?

  • Een gemoedelijk en gezellig muziekfeest voor de hele regio rondom Overloon met regionale - maar ook nationale top artiesten.
  • Mensen uit de hele regio rondom Overloon een gezellig feest aanbieden want "Music Connects People".
  • Hopelijk slaagt deze 1e editie van de Raaijhalfeesten. Dit zodat we hier een jaarlijks terugkerende traditie van kunnen maken en daarmee een gezonde exploitatie van de Raaijhal weten te bewerkstelligen.

Dankwoord

Op voorhand willen wij, als organisatie van de Raaijhalfeesten alle vrijwilligers, sponsoren en iedereen die op enigerlei wijze heeft meegeholpen om deze feesten tot een succes te maken hiervoor alvast hartelijk bedanken!

Wij zijn er bijna klaar voor en kunnen al niet meer wachten. Hopelijk krijgt u na het zien en lezen van de informatie al net zoveel zin als wij om de Raaijhalfeesten te bezoeken en zeggen daarom: Tot ziens tijdens de Raaijhalfeesten op 18 en/of 19 maart 2016!

Namens de organisatie van de Raaijhalfeesten
Stichting Beheer Raaijhal Overloon, Geert Geraads, Bjorn Evers, Harold en Petra Goemans

Impressie

Tijdens de Raaijhalfeesten wordt de sporthal omgetoverd tot een waar feestpaleis.