Beachpark Overloon

01-09-2021 00:00
Sportevenementen

WELKOM BIJ BEACHPARK OVERLOON

22 mei t/m 29 augustus

Een stukje strand, tweehonderd kilometer landinwaarts 

op de parkeerplaats van de Raaijhal, het Copacabana van Overloon

Volleybalvereniging Sportivo en de Raaijhal hebben de de koppen bij elkaar gestoken. Het gevolg van die brainstormsessie is "Beachpark Overloon" geworden.


Direct naar reserveren, klik hier: https://raaijhal.nl/reservations/beachpark
Hoe ziet het beachpark eruit 

In een grote zandbak zijn twee beachvelden gecreëerd waarop je kunt: volleyballen, voetballen, voetvolleyballen, korfballen, handballen en badmintonnen.

Ook zijn er sport- en spelattracties zoals een tafeltennistafel, tafelvoetbal, trampoline, jeu de boules baan en enkele dartborden. Hiervan mag gratis gebruik worden gemaakt.

Kinderen t/m 12 jaar mogen ook gratis van de velden gebruik maken als de velden op enig moment niet verhuurd zijn.

Er is gezellige zomerse achtergrondmuziek en het beachpark wordt sfeervolle verlicht, dus ook in de avonduren kun je volop genieten.

Om het plaatje compleet te maken is er een ruim terras waar je heerlijk kunt genieten van drankjes en hapjes. 

Alle ingrediënten zijn dus aanwezig en is er overal aan gedacht, zodat je op verantwoorde wijze kunt sporten in een sfeervolle ambiance.


Heb je zin in een partijtje met een paar vrienden, organiseer je dit jaar het familie-uitje, moet je wat coronakilo’s kwijt, of wil je gewoon weer eens lekker in de buitenlucht bewegen, dan ben je van harte welkom.   


Voor verenigingen is ons beachpark een prachtige gelegenheid om met hun leden een intern toernooi te organiseren en ook voor bedrijven is er de mogelijkheid om ons beachpark af te huren. 


Openingstijden

Het Beachpark en het terras is vanaf zaterdag 5 juni in principe dagelijks geopend van 11.00 tot 22.00 uur, behalve bij slecht weer. 

We hopen dat de tijden op korte termijn verder verruimd worden. 


Organisatie

De organisatie is in handen van Volleybalvereniging Sportivo uit Overloon i.s.m. Goemans Raaijhalbeheer;

De Raaijhal is bereikbaar via mail: info@raaijhal.nl of via telefoon: 0478-642007 of 06-46100643 of 06-13831132.


laat de zomer maar komen!Korting verenigingen: Het is met de huidige geldende maatregelen van het RIVM voor verenigingen al toegestaan om interne toernooien te organiseren. Dit zouden verenigingen dus kunnen doen bij ons op het beachpark, zodra wij open zijn. Daarom bieden we verenigingen die een hele of halve dag het beachpark willen afhuren een kortingstarief aan. Wilt u hierover meer weten, stuur dan een mail naar info@raaijhal.nl of bel naar 06-46100643. Wij vertellen u er graag meer over.

Arrangementen voor bedrijven: Voor bedrijven die het Beachpark willen afhuren, bijvoorbeeld om met het personeel de vakantie willen inluiden, biedt de Raaijhal ook diverse mogelijkheden, welke op maat en naar wens kunnen worden samengesteld. Wilt u hierover meer weten, stuur dan een mail naar info@raaijhal.nl 

of bel naar 06-46100643. Wij vertellen u er graag meer over.


Informatie en prijs

 • De organisatie stelt beachballen, rackets, shuttles, etc. in bruikleen beschikbaar. Het is toegestaan om uw eigen spullen mee te brengen. 
 • Een veld huur je voor minimaal 1 uur. De prijs hiervoor bedraagt € 30,-  per uur. Je ontvangt hierbij 8 consumptiemunten t.w.v. € 2,30 per munt.  
 • Dus als je met 4 personen komt, dan is dit € 7,50  p.p. inclusief 2 consumpties.


Reserveren

Een veld dien je van tevoren te reserveren. Dit kan nog tot 17 minuten van tevoren via deze website.

Onderstaande informatie is van belang om te weten, voordat je een beachveld reserveert.

 1. Je dient je uiterlijk 17 minuten vóór uw reserveringstijd te melden bij de bediening van het terras. Hier ontvang je jouw consumptiemunten en verdere aanwijzingen;
 2.  Het beachpark en terras moet i.v.m. de maatregelen vanaf 22.00 uur worden gesloten, dus wanneer je jouw consumptiemunten direct wilt gebruiken, kom dan eerder, of kom op een ander moment terug om van je consumptiemunten gebruik te maken;
 3. De consumptiemunten van de Raaijhal zijn altijd geldig;
 4. Wanneer je hebt gereserveerd en het is extreem slecht weer, zodat het niet mogelijk is om van het beachpark gebruik te maken, neem dan contact op met ons.
 5.  We plannen dan samen een nieuwe datum en tijd.
 6. Alléén in uiterste gevallen betalen we het bedrag terug.
 7. kleedruimtes en douches zijn open voor sporters op het beachpark.
 8. Niet naleven van de voorwaarden kan tot gevolg leiden dat je van het beachpark wordt verwijderd.

Reserveren: klikken op onderstaande link.

Beachpark reserveren


Gewoon komen kijken en lekker een terrasje pikken bij het Beachpark mag natuurlijk ook.  Wij serveren diverse drankjes, speciale bieren, heerlijke wijnen, cocktails, lekkere gerechten en lekkernijen voor bij de borrel.  Klik hieronder voor alle informatie over ons terras en menukaart:

Bekijk ons terras

Zodra de overheid het toelaat kunt u op ons terras en binnen in ons sportcafé kijken naar alle sportevenementen op grote tv schermen en beamer, zoals het EK voetbal, Formule 1, Olympische spelen, Tour de France, etc.


Bekijk ons terras

CORONA REGELSWe hopen je binnenkort te mogen begroeten bij Beachpark Overloon!    

Volleybalvereniging Sportivo en Raaijhal Overloon