Over ons

Introductie foto

Organisatie

De Raaijhal is eigendom van de Gemeente Boxmeer. Vanaf 2006 heeft de gemeente de exploitatie van deze accommodatie uit handen heeft gegeven aan Stichting Beheer Raaijhal Overloon.

Van 2006 tot 2011 had de stichting een beheerder in loondienst. Vanaf 2011 verhuurt de stichting de Raaijhal aan een zelfstandig ondernemer. Deze exploiteert de gehele accommodatie volledig voor eigen rekening en risico.

Organisatie foto

Exploitatie

Exploitatie foto

Vanaf 1 januari 2014 doen wij, Harold & Petra Goemans de uitvoering van de exploitatie en het beheer van de Raaijhal onder de naam Goemans Raaijhal Beheer VOF.

We verzorgen het onderhoud van het gebouw, de communicatie, planning en administratie van de verhuur aan scholen, verenigingen of wie dan ook op enigerlei wijze van de Raaijhal gebruik wil maken.

Daarnaast verzorgen we het horecagedeelte, het “sportcafé” van de Raaijhal. Hierbij worden we ondersteund door vrijwilligers van Stichting Beheer Raaijhal Overloon.

Ook zijn we zelf actief met het organiseren van diverse uiteenlopende activiteiten in zowel de sporthal als in het sportcafé. Enkele voorbeelden hiervan zijn sport, dart en biljart toernooi, muziekavond, rommelmarkt, etc. Op onze website vindt u informatie over onze evenementen.

Er is veel mogelijk in de Raaijhal. Heeft u vragen of wilt u informatie over het organiseren van een activiteit, neem dan contact op. We denken graag met u mee om uw activiteit tot een succes te maken.

Exploitatie foto